Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

Tweede aanbieding in feestmaand mei

Tweede mei feestweek 2019 Wereldwinkel Brielle

Onze enthousiaste vrijwilligers hebben met plezier gewerkt aan de voorbereidingen voor het 20 jarig bestaan. De kop is eraf, de eerste gezellige feestweek in de Wereldwinkel is voorbij! Leuk dat veel klanten even de sfeer kwamen proeven!

Uit de kassabonnen met contactgegevens van de klant wordt op 11 mei een bon getrokken, de gelukkige winnaar wordt benaderd en vervolgens verwend met een mooi cadeau uit de winkel.

In deze tweede week is er het Mexicaanse aardewerk voor een speciale prijs. Er zijn bijen, kikkers, hagedissen en lieveheersbeestjes die buiten aan een bijbehorende tak opgehangen kunnen worden, een mooi cadeau voor een zomerse aankleding in de tuin!

Kleurrijke overpotten, zonnen, vlinders en andere producten uit Mexico zien er ook erg vrolijk uit in tuin of serre. Door de verkoop kunnen de maaksters het schoolgeld van hun kinderen betalen.

En om de feestelijkheden voort te zetten kunnen de kinderen, die het leuk vinden op 15 mei tussen 13.30 en 15.00 uur geschminkt worden.

Bij goed weer staat de deur van het witte pand met de blauwe markies open, kom gezellig binnen kijken tussen 10 en 5 uur.