Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

De Wereldwinkel gaat weer open !

 

Wereldwinkel ’s middags weer open.

Eindelijk, na weken gesloten te zijn geweest, kunnen de deuren van Wereldwinkel Brielle vanaf 2 juni weer open op de middagen van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Onze winkel aan de Voorstraat 73 was sinds 16 maart gesloten i.v.m. het Coronavirus. Maar nu, natuurlijk met de nodigde veiligheidsmaatregelen voor zowel onze trouwe klanten, als onze medewerkers, gaat ’s middags de deur weer open. En dat is heel fijn voor onze klant die op zoek is naar een origineel fairtrade cadeau én voor de producenten van de producten die de wereldwinkel verkoopt.

Want ook in de landen waar de makers van de mooie cadeaus wonen, hebben ze zwaar te lijden van het Coronavirus; zowel door het virus zelf als door de sterk verlaagde omzet van hun producten in landen in de rest van de wereld. En aangezien er voor hen geen financiële steun is zoals bij ons in Nederland, zijn er grote zorgen voor de producenten en hun gezinnen.

Momenteel hebben we hier ook onze zorgen. Maar wat is er dan mooier dan iemand blij te maken met een cadeautje uit de Wereldwinkel. Dan snijdt het mes aan twee kanten: een mooie glimlach op iemands gezicht en omzet voor de producent uit een van de armste landen.