Voorjaar en op naar Pasen

Voorjaar en op naar Pasen in de Wereldwinkel.

De eerste lammetjes huppelen al in de wei, de krokussen, narcissen en hyacinten bloeien nu volop en de vogeltjes hebben het heel druk om hun nestjes te bouwen. Het is voorjaar!

Ook de etalage van de Wereldwinkel is in voorjaarsstemming!!

Voor Pasen en het voorjaar zijn er grappige haasjes, schaapjes en bloemen in mooie pasteltinten ingekocht. Ze zijn gemaakt van vilt door dames in Nepal en worden geïmporteerd door “Sjaal met Verhaal”, een bedrijfje dat werk verzorgt voor honderden arme vrouwen. De producten worden aangepast aan het seizoen en de huidige trends. Winst is niet het doel maar het bijdragen aan een betere wereld wel.

Naast de vilten paasartikelen vinden we in de Wereldwinkel ook andere fairtrade artikelen voor binnens- en buitenshuis. Houten hanen met pootjes die lekker over de rand van bijvoorbeeld een bankje kunnen bungelen en verschillende kippen van hout maar ook van keramiek en scrap metal.

Met het mooie voorjaarsweer zal de deur weer regelmatig open staan, loop gezellig eens binnen en in verband met het Paasweekend kan dat ook op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. U ziet de blauwe vlag met de witte letters al uit de verte! De Wereldwinkel te Brielle.