Serviesgoed van Siyabonga in de Wereldwinkel

Heeft U het al eens gezien? Het mooie kleurrijke serviesgoed van keramiek uit Zuid-Afrika? Het is alweer een tijdje in de Wereldwinkel en zeker de moeite waard om eens te komen bekijken! Het Rainbow keramiek wordt gemaakt in werkgelegenheidsprojecten in de buurt van Kaapstad. De producten zijn gemaakt van topkwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik. Omdat ze driemaal gebakken zijn kunnen ze in de vaatwasser en magnetron. De schilders/ kunstenaars brengen op het serviesgoed de mooie kleuren aan en ook de versieringen die bestaan uit vissen en veertjes. Er zijn veel verschillende onderdelen van het servies: platte – en diepe grote schalen, vierkante- en ronde borden, kleine schaaltjes, kopjes, bekers en noem maar op! Ook zijn er vazen, kannen en schaaltjes met waxinelichtjes.

Alle projecten op het platteland worden bezocht door de importeur Siyabonga die zorgt voor goede arbeidsomstandigheden. Door de aankoop van de producten in de Wereldwinkel draagt U bij aan een beter leven voor de makers, ze verdienen een goed salaris en er is geen sprake van kinderarbeid.

De vrijwillige medewerkers van de Wereldwinkel heten U van harte welkom en mocht U toevallig op zoek zijn naar een leuk vrijwilligersbaantje, kom gerust langs of neem tijdens de openingstijden telefonisch contact op.