Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

SJAAL MET VERHAAL

Begint de herfst deze week echt?

Dan is het nu tijd om in de Wereldwinkel een zachte omslagdoek te kiezen voor een frisse avond in de tuin.

U kent vast wel de uitdrukking SJAALMETVERHAAL. Deze naam heeft Inge Hoogesteger uit Middelburg haar onderneming gegeven. Bij een bezoek aan Nepal maakten de mensen en het land grote indruk op haar.Tijdens een sabbatical ging Inge producten uit Nepal en Thailand verkopen op hippe evenementen en kerstmarkten. Daarna nam Inge ontslag en werkt sindsdien samen met kleine ondernemers in Thailand en in Nepal. Het zijn meest vrouwen die de prachtige sjaals en omslagdoeken maken. Inge begeleidt nu al 45 vrouwelijke ondernemers bij de verbetering van de werkomstandigheden.

Inge kent haar ondernemers persoonlijk. Zij gaat twee keer per jaar in Nepal en in Thailand bij hen langs om ook de productontwikkeling te bespreken. Vandaar dat Wereldwinkel Brielle een prachtige collectie sjaals en omslagdoeken voor u in huis heeft.

Mocht het dus wat herfstachtig worden aankomende week, kom dan even langs en zoek een heerlijk zachte en soepel vallende sjaal uit. U kunt meteen een bijpassend sieraad kiezen. Dat maakt de sjaal nog mooier.

Tegenover het witte Jacobskerkje aan de Voorstraat vindt u de nu al twintigjarige Wereldwinkel op nummer 73. Welkom.