Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

Tuindecoraties in de Wereldwinkel!

 

De laatste week van de jubileummaand van Wereldwinkel Brielle is aangebroken: Nog tot en met 31 mei viert de winkel haar 20-jarig bestaan met mooie kortingen op heel veel producten uit heel veel verschillende landen. En ook kunt u nog t/m 31 mei uw kassabonnen van de Wereldwinkel inleveren om mee te dingen naar een prachtige prijs.

Deze week staan allerlei producten voor de tuin in de schijnwerpers. Vooral de sierlijke plantenstekers en grote vogels van scrap metaal vallen bij veel klanten in de smaak. ‘Scrap’ heeft vele betekenissen. In dit geval is de betekenis volgens het woordenboek: oud ijzer, afgedankt.

Oud ijzer krijgt in Zimbabwe een nieuwe functie in scrapmetal kunstwerken en accessoires. Met een soort ijzerguillotine knippen de kunstenaar Makarutse en zijn mannen oude auto’s, olievaten en hekwerk in kleinere delen. Vervolgens last hij ze aan elkaar tot bijzondere vogels in alle maten van klein tot groot, sierlijke vogelkooitjes of lange plantenstekers met daarop  vlinders, bloemen of vogels. De kunstwerken zijn zowel voor binnen als voor buitenshuis.

En natuurlijk zijn er ook drinkschalen, muurdecoraties voor een saaie schutting, kleurrijke bloempotten en nog veel meer. Kom inspiratie opdoen in de kleurrijke Wereldwinkel in Brielle. Ook op koopzondag 2 juni geopend.