Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

Betekenisvolle beelden

Betekenisvolle beelden.

Heeft u een prachtige kast in huis staan, maar er is nog wel plaats voor een mooi beeld? Of u zou eens een passend cadeau willen geven bij een mooie gelegenheid? Denk dan eens aan de symbolische beelden van de Wereldwinkel!
De serpentijnen beelden op de foto zijn met de hand gemaakt en dus uniek. Ze komen uit Zimbabwe, dat letterlijk ‘Huis van steen’ betekent en verwijst naar de stenige bodem van het land. Vaak worden beelden door echtparen gemaakt, waarbij de man het beeldhouwwerk doet en de vrouw de fijnere afwerking.

De cirkelvorm met twee figuren symboliseert een hechte eenheid en staat bijvoorbeeld voor een langdurige vriendschap. Familiebeelden zijn er in diverse samenstellingen van één of twee ouders, met één of meer kinderen. Heeft de winkel uw gezin ‘niet in huis’, dan kan dat eventueel besteld worden. Of de twee tortelduifjes die natuurlijk de liefde symboliseren; elk beeld is een fraaie blikvanger in uw kast.

Sommige  beelden zijn abstract, andere wat meer realistisch. De kleuren kunnen variëren van zwart tot bruin of donkergroen. Eventuele krasjes laten zich makkelijk verwijderen met een beetje blanke was

Deze en andere fraaie beelden vindt u bij Wereldwinkel Brielle. Ook geopend op koopzondag 6 oktober.