Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

Duurzaam houten speelgoed in de Wereldwinkel.

 

Met de boot is Sinterklaas weer aangekomen in Brielle. Hij gaat alvast bedenken wat hij de kinderen dit jaar gaat schenken.

Soms ziet hij door de bomen het bos niet meer omdat het aanbod van speelgoed overal zo groot is. En ja, speelgoed is toch altijd nog hét ideale cadeau voor een kind.

Over bomen en bos gesproken :“ houten speelgoed “ bestaat al eeuwen.

In de Wereldwinkel ijveren we voor houten speelgoed omdat het duurzaam is, ecologisch, stimulerend voor de verbeelding , veilig en tijdloos.

Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur van een kind aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. Het prikkelt de creativiteit en fantasie van een kind doordat hij of zij zelf moet duwen, trekken of draaien.

Naast het duurzame houten speelgoed zijn er voor de allerkleinsten ook vilten vingerpoppetjes en handpoppen en leuke boekjes te vinden in de Wereldwinkel.

Maar ook voor de groten onder ons zijn er mooie cadeautjes zoals beeldjes, glazen siervoorwerpen, kaarsen, sjaals, maar ook al mooie versieringen voor de Kerst en niet te vergeten voor de lekkerbekken de Tony Chocolonely letterrepen!

                                       

Naast de gebruikelijke openingstijden is de winkel te Brielle ook open op zondag 1 december van 12 tot 4 uur.