Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

Sjaal met verhaal

 

De winter........ komt die nog?

sjaal met verhaal 182

De Wereldwinkel in Brielle is erop voorbereid ! 


Dankzij Inge uit Middelburg ligt er in de winkel een mooie collectie warme sjaals, omslagdoeken en handschoenen. U kent  “Sjaal met verhaal” toch wel? Het is Inge’s initiatief om vrouwen in Nepal en in Thailand te helpen hun prachtige warme sjaals naar Nederland te exporteren. Maar er is meer….
Projecten Inge Nepal Sjaal met verhaal 
Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen. Door te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.
Daarnaast steunt Sjaal met Verhaal vanaf dag één diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn het kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation (NCF) en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal (http://www.ahfnepal.org/ en http://stichtingasianheritagenepal.weebly.com/).

Vele bezoekers van de Wereldwinkel hebben al kennis gemaakt met deze zachte warmtebrengers tegen de winterkou. Kent u ze nog niet, kom dan vooral even kijken op nummer 73 aan de Voorstraat in Brielle. 


Ook op koopzondag 2 februari bent u welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.