Welkom bij

Wereldwinkel Brielle

VADERDAG VIEREN WE DIT JAAR OP ZONDAG 21 JUNI

“Wereldse” -winkel ideeën voor Vaderdag

Zondag 21 juni is het de dag om de vaders in het zonnetje te zetten. Misschien wel leuk dat te doen met een aardigheidje uit de Wereldwinkel!

Gerecycled blik uit Madagascar.

Het assortiment in de Wereldwinkel bestaat uit diverse modellen autootjes en fietsjes, maar ook vliegtuigjes, motoren, bootjes etc.

Het blik (lege spuitflessen, bierblikjes, maar ook flesdoppen), dat hiervoor wordt gebruikt, wordt gekocht van mensen die dit verzamelen bij het vuilnis, hotels of restaurants. Omdat het blik slecht is voor het milieu is het goed dat het op deze manier hergebruikt wordt.

Drinkwaterflessen met een missie.

De “dopper” is een kleurrijke herbruikbare waterfles die goed schoon te maken is (zelfs in de vaatwasser), waardoor je hem jaren kunt gebruiken. Een duurzaam product!

Omdat kraanwater gezond is wil je dat ook overal kunnen drinken: onderweg, op het werk of in de collegebanken. Van de omzet van de flessen gaat bovendien 5% naar drinkwaterprojecten in Nepal.

Als vrijwillige medewerkers in de Wereldwinkel zeggen we altijd: met een cadeautje van de Wereldwinkel maak je minimaal drie mensen blij: de maker, de gever en natuurlijk de ontvanger, in dit geval VADER.

Graag zien we onze klanten weer van maandag t/m zaterdag op de midddagen van 13.00 tot 16.00 uur achter in de Voorstraat te Brielle.